Member of

News & Events | IIC University Of Technology
សល់ 8ថ្ងៃទៀត! សង្ក្រាន្តIIC!
សូមអញ្ជើញនិស្សិតកំពុងសិក្សា និងអតីតនិស្សិត ចូលរួមប្រារព្ធពិធី "សង្ក្រាន្ត IIC " ដើម្បីអបអរពិធីបុណ្យចូលឆ្នាំថ្មីប្រពៃណីជាតិខ្មែរ ឆ្នាំរោង ឆស័ក ពុទ្ធសករាជ 2568 ចូលរួមឲ្យបានច្រើនកុះករ ដើម្បីឲ្យកម្មវិធីកាន់តែអធិកអធម។
សង្រ្កាន្តឆ្នាំថ្មី IIC
សូមអញ្ជើញនិស្សិតកំពុងសិក្សា និងអតីតនិស្សិត ចូលរួមប្រារព្ធពិធី "សង្ក្រាន្តឆ្នាំថ្មី" ដើម្បីអបអរពិធីបុណ្យចូលឆ្នាំថ្មីប្រពៃណីជាតិខ្មែរ ឆ្នាំរោង ឆស័ក ពុទ្ធសករាជ 2568 ចូលរួមឲ្យបានច្រើនកុះករ ដើម្បីឲ្យកម្មវិធីកាន់តែអធិកអធម។
គណៈគ្រប់គ្រងនៃ IIC បានធ្វើបទបង្ហាញ​តាមអនឡាញអំពី “ការសិក្សាថ្នាក់មហាវិទ្យាល័យ និងឱកាសបន្តការសិក្សាទៅបរទេស”
កាលពីថ្ងៃទី13 ខែមីនា ឆ្នាំ2024 គណៈគ្រប់គ្រងនៃ IIC បានធ្វើបទបង្ហាញតាមអនឡាញអំពី “ការសិក្សាថ្នាក់មហាវិទ្យាល័យ និងឱកាសបន្តការសិក្សាទៅបរទេស”
ពិធីបើកបវេសនកាល នៅសាកលវិទ្យាល័អាយអាយ​ស៊ីនៃបច្ចេកវិទ្យា ឆ្នាំសិក្សា2023-24
• អ្នកចូលរួមៈ សាស្ត្រចារ្យ និងនិស្សិត
• កាលបរិច្ឆេទៈ 11 មីនា 2024
• ទីកន្លែងៈ សាកលវិទ្យាល័យអាយអាយស៊ីនៃបច្ចេកវិទ្យា និងតាមប្រព័ន្ធអនឡាញ
ការប្រជុំត្រៀមលក្ខណៈ​សម្បត្តិសរសេរ​សារណាបញ្ចប់​ការសិក្សា ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ ជំនាន់ទី23 និងប្រឡងបញ្ចប់​ការសិក្សា ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្ររង ជំនាន់20 ឆ្នាំសិក្សា2023-24
•អ្នកចូលរួមៈ សាស្ត្រចារ្យ និងនិស្សិត
•កាលបរិច្ឆេទៈ 2 មីនា 2024
•ទីកន្លែងៈ សាកលវិទ្យាល័យអាយអាយស៊ីនៃបច្ចេកវិទ្យា និងតាមប្រព័ន្ធអនឡាញ
កាលពីថ្ងៃទី2 មីនា 2024 ឯកឧត្តមបណ្ឌិត ឈួន ចាន់ថន សាកលវិទ្យាធិការ នៃសាកលវិទ្យា​ល័យអាយអាយស៊ីនៃបច្ចេកវិទ្យា បានជួបសំណេះសំណាល​ជាមួយនិស្សិត​ទទួលជ័យលាភី​ថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ
ទស្សនកិច្ចសិក្សា​នៅប្រទេសចិន
➊ទស្សនកិច្ចសិក្សានៅទីក្រុងចេងចូវ ZHENGZHOU ឆ្នាំ2024
- ផុតកំណត់ចុះឈ្មោះនៅថ្ងៃទី10 មីនា 2024
- កាន់តែពិសេសតម្លៃ 1,100$ ចុះសល់ត្រឹមតែ 550$
- ចាប់ផ្តើមពីថ្ងៃទី27 ឧសភា ដល់ថ្ងៃទី2 មិថុនា 2024 នៅសាកលវិទ្យាល័យ Sias University
` `